Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - nuninho1980

Pages: [1] 2 3 4
1
I can't test because this program connected to server - loop running Win 7 x64 SP1. :S

2
Have Windows but x64 only. :)

3
General Discussion / Re: only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: April 09, 2014, 12:00:45 AM »
I have changed from "multiple display performance" to "single display performance" in NVCP and... I can improve performance to insane framerate in STM!!! :D

EDIT: But... Close NVCP. Re-start STM and I got ~90 fps. I'm weird. :S

4
3D-Tech News Around The Web / Re: NVIDIA Gameworks download center
« on: March 18, 2014, 02:13:45 AM »
I tried to choose "Core PhysX SDK", "APEX SDK"... and to click button "Agree & Download" but I can't download because click this button -- loops. :S
the loop happens if you forget to login
Now, I can download but on past sunday, NVIDIA may have problems. ;)

5
3D-Tech News Around The Web / Re: NVIDIA Gameworks download center
« on: March 17, 2014, 12:50:56 AM »
I tried to choose "Core PhysX SDK", "APEX SDK"... and to click button "Agree & Download" but I can't download because click this button -- loops. :S

6
General Discussion / Re: Furmark (Win): average bug
« on: March 03, 2014, 02:56:52 PM »
Bump. :S

7
General Discussion / Re: Furmark (Win): average bug
« on: February 28, 2014, 05:51:02 PM »
Please you read my message!

8
General Discussion / Furmark (Win): average bug
« on: February 27, 2014, 07:57:53 PM »
Hi!
I detect "average" bug in Furmark 1.12.0.0 because mathematically the average must be superior than minimum.

screenshot

9
General Discussion / Re: EVGA GeForce GTX 750 Ti FTW hands-on review
« on: February 27, 2014, 05:03:53 PM »
Ok. Why have you replaced videocard? But GTX 750 Ti isn't important because it hasn't any newer version of shader model yet. And you don't get good upgrade after your GTX 465.

10
3D-Tech News Around The Web / Re: Nobunaga 14 - japanese game benchmark
« on: December 31, 2013, 03:05:26 PM »
This game may have not benchmark tool... But I got 62 fps (capped).

11
Any GeForce 400-series required or newer GF card works both samples due to DX 11 hardware. :)

My GTX 480@stock-reference (GeForce driver 331.65 HQ) gets ~163 fps (1024x768 windowed on desktop 1280x1024) on "TressFX11 v2.0" and ~88 fps (max windowed on desktop 1280x1024) on "TiledLighting11 v1.1" running Win 7 x64 SP1 and i5-2500K@4.5GHz. Both samples use default camera/settings.

12
General Discussion / Re: Buf3D Multiresolution Technology (video)
« on: November 19, 2013, 08:02:39 PM »
I'm interested this demo. :) Please do you put here or PM (private message) download for Windows?

My specs are i5-2500K@4.5GHz, 2x4GB RAM DDR3@1600MHz, GeForce GTX 480 and Windows XP x86 SP3/7 x64 SP1.

13
But I got no more than and always 30 fps (CPU AMD X6 1055T@stock) but maybe this performance may be capped.
I confirm ~32 fps capped, after upgrade from AMD X6 1055T to Intel i5-2500K.

I got error message during intro "WP7 2012" without "applocale" used. ;)

14
3D-Tech News Around The Web / ALERT
« on: September 25, 2013, 12:13:03 PM »
ALERT: @mgelinas (new user) may have the false posts - therefore, you may ban new user. ;)

This post is especial and "temp".

15
General Discussion / Re: only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: September 16, 2013, 05:10:53 PM »
With latest R326.98, ShaderToyMark runs fine on Win7/Win8 with correct FPS.

Sorry but I don't have anymore a WinXP testbed so I can't tell you if  ShaderToyMark still works or not correctly with XP.
Does your GTX 480 work fine with FurMark (correct FPS, GPU temperature)? If yes, forget your issues with ShaderToyMark.
Yes, STM and FurMark work correctly for framerate and temperature despite abnormal performance (STM only) because the framerate by and temperature by Geeks is same number to monitor eVGA Precision.

I can improve performance from 80-90 to 200 fps in STM before bench but "200 fps" isn't normal (due to only max 60% GPU usage and to 26% CPU i5-2500K usage) when the cursor mouse is from stopping to fastly moving, running XP with GF 306.81WHQL driver.

Please, should install XP.

Can you detect any problem found?

16
General Discussion / Re: only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: September 13, 2013, 08:58:43 PM »
HEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP!!!!!!!!!!!! Due to too time!!!  ??? ???

17
General Discussion / Re: only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: August 11, 2013, 11:38:43 AM »
PLEASE RESPONSE!!

18
General Discussion / Re: only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: August 08, 2013, 03:03:03 PM »
Bump - PLEASE should response!

19
General Discussion / only ~50 fps in ShaderToyMark before bench
« on: July 19, 2013, 06:39:11 PM »
Hi! :)

Now:
I got ~50 fps (stutter randomly) before bench in STM running XP x86 SP3 and GTX 480 (306.81WHQL) but I got normal performances in NV demos OpenGL (Adrianne, Froggy, Luna...).

Before driver clean:
I got normal performance (extreme framerate without any stutter) bench but I got (too) slow in same NV demos running same OS with 320.49WHQL.

Any help...

NOTE: I got normal performances in STM and NV demos running Win 7 x64 SP1 and 320.49WHQL.

But notice: please should response - here

20
General Discussion / Re: New NV GF driver: performance improved
« on: July 16, 2013, 10:50:24 AM »
Quote
Have you not same GTX 480? because it's died or sold?
Please, should response.

Pages: [1] 2 3 4