FurMark 1.10.3 Released



FurMark, GPU stress test, burn-in utility



FurMark, the popular GPU burn-in utility, is back in a maintenance version. FurMark 1.10.3 adds the support of GTX 650 Ti, embeds the latest versions of GPU-Z and GPU Shark, and brings bugfixes.

FurMark 1.10.3 DOWNLOAD

You can download FurMark 1.10.3 here:
Webmasters: hotlinking is not allowed, please use the post url as download link.
Download FurMark 1.10.3 Version 1.10.3




FurMark 1.10.3 changelog

  • Update: support of NVIDIA GeForce GTX 650 Ti.
  • Update: GPU-Z 0.6.6 and GPU Shark 0.6.7
  • Update: ZoomGPU 1.8.10 (GPU monitoring library).
  • Bugfix: Offsets for GPU core and memory added to base and boost clocks for GTX 600.
  • Bugfix: benchmark scores: average FPS was in some case lower than min FPS.

FurMark, GPU stress test, burn-in utility



4 thoughts on “FurMark 1.10.3 Released”

  1. BetaTester

    Why VDDC, Fan Speed(% and RPM) and Mem Load (Useful info also) missing from v1.10 and above in Info Display at the GPU section??

  2. MadPegasus

    Hi there . I’m trying to benchmark my new configuration:W8 64bits on Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz on MB Asus Rampage Extreme IV ,SSD 240Gb Corsair Force 3, 8GO 4+4 Corsair vengeance 1600 dual ch (will pass to 16go 4ch 4x 4go) after transfer all data ) and 2 asus HD7770 2GDDR5 on crossfire , 2x PCIe16x Native on ati catalyst 12.10 with X fire on , I tried all x-fire modes and I only get 578 points(lol) on FurMark 1.10.3. Before the test I tried 2x Asus ATi 4870 Darknight 1GO on X-fire on windows8 native drivers (no drivers for win8), I used furmark 1.4.0 (1440×900 FS AA8X) and get 4382pts(FPS 115max and 73avg)
    The same conditions on the 2x 7770 x-fire I only get FPS: 91max and 54avg : 3236pts :(
    On the catalyst driver , the “dirty” Serious Sam and the other software profiles aren’t available (only SSam3D and SSamHD) …
    Any ideas ?

  3. betacopy

    I tried to make a comment in the ozone3d.net forum but registration was closed. I got the same problem as bluesaber. When I try to log the gpu temp in the settings box and click ok, the program will crash (furmark….has stopped working). If I don’t log the gpu temp, the program seems to work fine. No error message in the FurMark_0001.log. I am running Windows 8.

Comments are closed.